Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastaukset yleisimmin esitettyihin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta, voit olla myös meihin yhteydessä.

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian, tai viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.

Usein kysyttyä

Mikäli et löydä vastausta täältä, voit aina kysyä asiaa asiakaspalvelusta.

Kotisivupakettiin kuuluu valittu teema, eli ulkoasu, sekä kustomointi yrityksenne tarpeisiin. Lisäämme kotisivuillesi valitsemasi kuvat ja sisällön. Vasta, kun olet hyväksynyt sivut, julkaisemme ne.

Vaihtoehtoisesti, voimme lisätä sivustolle kuvapankkikuvia, tai jos haluat niin valokuvaajamme palvelee sinua sovittaessa. Valokuvauspalvelut ovat lisämaksullinen palvelu, josta annamme sinulle tarvittaessa erillisen tarjouksen.

Ylläpitosopimukseen sisältyy kotimainen webhotelli, eli tila, jonne sivustosi asennetaan, jotta se voi toimia. Lisäksi ylläpitosopimukseen kuuluu yrityksen sähköposti omalla domainilla, SSL-sertifikaatti ja paljon muuta. Näitä ylläpidetään webhotellissa.

Ylläpitosopimukseen kuuluu myös päivitykset, tietoturvasta huolehtiminen, sekä sisällön muokkaus. (max 1 tunti) kuukaudessa.

Ylläpitosopimus laskutetaan kerran 3 kuukaudessa ja sopimuksen irtisanomisaika on 3 kuukautta.

Emme omista verkkotunnustasi! Verkkotunnuksesi rekisteröidään aina yrityksellesi, jolloin saat verkkotunnuksen (domain) käyttöösi ilman rajoituksia.

Kyllä vain. Toimitamme kotisivutiedostot sinulle, jonka jälkeen voit asentaa ne haluamallesi palvelimelle tai tallentaa omalle tietokoneellesi myöhempää käyttöä varten.

Ylläpitosopimuksen sopimuskausi on voimassa aina 3 kuukautta kerrallaan. Voit päättää tilauksen päättymään kuluvan sopimuskauden loppuun, irtisanomalla tilauksesi ennen uuden sopimuskauden alkua. Irtisanomisen voit tehdä helposti sähköpostilla tai muuten kirjallisesti.

Ei haittaa. Voimme tehdä vain verkkotunnuksen osalta nimipalvelimien ohjauksen uuteen kotisivutilaan ja sähköpostisi toimivat edelleen muuttumatta kuten aiemminkin.
Qupio Solutions

Olemme sinua varten.

Olemme sinua varten.

Luomme yhdessä tiimimme ja kumppaniemme kanssa sinulle modernit verkkosivut, sovelluksen, tai muun järjestelmän kohtuulliseen hintaan.

Ota ihmeessä yhteyttä, niin keskustellaan siitä, että miten me voisimme auttaa juuri sinua.