Image 3.png

Lähetetty onnistuneesti!

Paikallistaksin kuljettajapartneriksi

Etsimme yhteistyökumppaneita, jotka ovat valmiita palvelemaan Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Lisäksi tarjoamme sovittaessa kyydinvälityspalvelua myös muillekkin paikkakunnille.

Olemme avanneet oman taksin tilauskeskuksen, sekä julkaisseet päivitetyt versiot sovelluksistamme. Laajennamme juuri toimintaamme ja siksi etsimmekin nyt uusia kuljettajapartnereita kyydinvälityksemme piiriin. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja otamme mielipiteesi huomioon palvelua kehittäsessä.

Hoidamme markkinoinnin ja sovelluksemme hoitaa kyydinvälityksen, jolloin sinä voit kuljettajapartnerina keskittyä vain tärkeimpään, eli ajamiseen. Tuemme toimintaasi lukuisten eri kampanjoiden voimin ja lisäksi aloitamme yhteistyöt lähiaikoina paikallisten yritysten kanssa.

Kuljettajapartnerina voit itse päättää omat työaikasi. Emme veloita sinulta kiinteitä kuukausimaksuja kyydinvälityksestä. Veloitamme vain kohtuullisen välityspalkkion toteutuneista kyydeistä, joka laskee kuukausitasolla dynaamisesti jopa alle viiden prosentin.

 

Liity sinäkin nyt kasvavaan joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, ole hyvä ja lähetä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä heti kun lisäämme autoja kyydinvälitykseemme.

Lue tarkemmat vaatimuksemme sivulta, www.paikallistaksi.fi