ssss.png

Lähetetty onnistuneesti!

Onko korona kriisi vaikuttanut toimintaasi? Onko sinulla taksi, tai kuljetusyritys ja haluat lisää töitä hiljaisiin päiviin? Mikäli vastaat kyllä, kannattaa jatkaa lukemista.

Etsimme taksiyhtiöitä, sekä muita kuljetusyrityksiä yhteistyökumppaneiksi, jotka ovat valmiita palvelemaan pääkaupunkiseudulla.

 

Palvelu sopii takseille ja yrityksille, jotka ovat valmiina kuljettamaan paketteja ja kirjeitä pääkapunkiseudun alueella. 

Hoidamme markkinoinnin ja sovelluksemme hoitaa tilaustenvälityksen, jolloin sinä voit kumppanina keskittyä vain tärkeimpään, eli ajamiseen ja tavaroiden kuljettamiseen.

 

Tuemme toimintaasi lukuisten eri kampanjoiden voimin ja lisäksi aloitamme yhteistyöt lähiaikoina paikallisten yritysten kanssa.

Paikalliskuljetuksen kumppanina voit itse päättää omat työaikasi. Siirryt vain onlineen, kun olet valmis ottamaan vastaan tilauksia.

 

Emme rajoita millään tapaa muuta toimintaasi. Palvelumme avulla voit ottaa lisäkeikkoja ja täydentää niiden avulla päivääsi. Emme myös­kään ve­loi­ta si­nul­ta kiin­tei­tä kuu­kausi­mak­su­ja kyy­din­vä­li­tyk­ses­tä. Ve­loi­tam­me vain koh­tuul­li­sen vä­li­tys­palk­kion to­teu­tu­neis­ta kyy­deis­tä, joka las­kee dy­naa­mi­ses­ti jopa alle vii­den pro­sen­tin.

 

Eiköhän kasvateta sinunkin liikevaihtoasi?

Mikäli kiinnostuit, ole hyvä ja lähetä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lue lisää sivuiltamme, www.paikalliskuljetus.fi

KUMPPANIKSI